Information

Din hest er også velkommen!
 

Vi har selvfølgelig også god plads til din hest, såfremt du skal til stævne eller lignende. Ring på telefon +45 26 89 60 07 og spørg efter særskilt pris og for aftale om hvordan din hest også får et perfekt bed and breafast ophold i Nordsjælland.   
 

Det praktiske
 

Alle værelser kan aflåses med egen nøgle. Sengelinned og håndklæder medfølger naturligvis. Kaffe og The står til fri afbenyttelse  i vores fuldt monterede køkken, som du også er velkommen til at bruge i øvrigt. 

 

Kroglund er beliggende centralt i Nordsjælland på Rute 6 mellem Helsingør og Hillerød, tæt på Fredensborg og tæt på Helsingørmotorvejen, så der er særdeles gode tilkørselsforhold. Se Kørselsvejledning her>>

 

Betaling skal senest finde sted ved ankomst. Du kan gerne betale via bank overførsel, Mobile Pay eller Pay Pal. Se detaljer under Booking.
 

Har du yderligere spørgsmål ?


Under 'Kontakt' i top-menuen kan du skrive en besked til os. Du kan også sende en email til kirstine@kroglund.dk, eller ringe direkte på +45 26 89 60 07.

Skønt Bed and Breakfast ophold i Nordsjælland
 

Vi har tilstæbt os at gøre din bed and breakfast oplevelse så god som mulig og så tæt på en alternativt god hotel overnatning, men meget billigere og mere personligt. I Nordsjælland har du såvel de landlige omgivelser som du er tæt på København. 

Vores hele 5 
værelser af forskellig størrelse, giver dig fleksibilitet i din overnatning alt efter om du kommer som single, kærestepar eller med hele familen. Du kan nemlig også lee hele lejligheden, så du kan disponere over alle fælles faciliteterne helt selv.

Alle værelser har selvfølgelig nye senge, fladskærms TV, internet samt et dejligt bord og stole du kan sidde ved.
Det store fællesområde har spisebord,  et stort køkken med alle hvidevarer, sofa arangement, samt et dejligt velindrettet badeværelse med douche. Det ene af værelserne er separat placeret og har helt eget nyt badeværelse med douche.

Landlige omgivelser og sikre parkeringsforhold
 

Kroglund er til daglig en større hesteejendom i Nordsjælland, oprindelig en af thre store gårde i Reerstrup og vi kan garantere dig  en pragtfuld overnatning i rolige, landlige omgivelser.

 

Vi har også god plads til din bil eller endog større køretøj lige ved døren, så parkering og sikkerhed for din bil, skal du ikke  bekymre dig om overhovedet.

 

RING NU ELLER SEND EMAIL
FOR YDERLIGERE INFORMATION
OG RESERVATION
[t] +45 26 89 60 07 [e] kirstine@kroglund.dk

© 2015-2018  Kroglund.dk

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Clean

Betaling / Payment :

TEL: +45  2689 6007
Email :  kirstine@kroglund.dk

$